privacy policy bbb diëtetiek

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 21-04-2018.

Als je gebruikt maakt van de diensten van bbb diëtetiek, hebben we gegevens van je nodig. Op deze pagina laten we je weten welke gegevens we verzamelen, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we verder met jouw gegevens omgaan.  

We zien het daarbij als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. bbb diëtetiek respecteert de privacy van alle bezoekers van haar praktijken en website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Welke gegevens verzamelen we?
Wanneer je voor een behandeling komt bij bbb diëtetiek, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze diensten uit te kunnen voeren. 

We verwerken onder meer jouw naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, BSN, gegevens zorgverzekeraar en je e-mailadres.

De gegevens worden opgeslagen op beveiligde servers. We bewaren deze gegevens in ieder geval gedurende minimaal 15 jaar (verplichting volgens de Wet op de Geneeskundige Behandelovereenkomst).

Waarom verwerken we je gegevens?
Je gegevens worden gebruikt om je behandeling(en) bij bbb diëtetiek te registreren en uit te voeren. Soms vragen we je om bijzondere persoonsgegevens. Dat doen we alleen als dat noodzakelijk is voor jouw behandeling. 

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren je toestemming hiervoor hebben verkregen.

Hoe gaan we met je gegevens om?
We zorgen voor een passende beveiliging van jouw gegevens. Zo kunnen bijvoorbeeld niet alle medewerkers jouw gegevens inzien. Bovendien gebruiken we jouw gegevens alleen zoals in dit privacybeleid is vastgelegd.

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en eventuele verzoeken te beantwoorden. Hoe lang we deze gegevens bewaren, is afhankelijk van de relevantie van de informatie.  

Belangrijk om te weten: wij geven of verkopen de persoonsgegevens van onze leden niet aan derden zodat zij die gegevens kunnen gebruiken voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten. 

bbb diëtetiek werkt samen met partners, bijvoorbeeld voor de administratie en facturatie rondom de behandelingen. Het kan dus voorkomen dat wij je persoonsgegevens aan die partners verstrekken. Onze partners zijn verplicht om voorzichtig om te gaan met jouw persoonsgegevens. Ze mogen jouw gegevens nergens anders voor gebruiken dan waarvoor ze aan hen zijn verstrekt.

Wil je inzage of wijzigingen doorvoeren?
Alle bezoekers van bbb diëtetiek én van de website hebben de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op een moment aan ons is verstrekt.

Veranderingen
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Rechten
In deze privacyverklaring moeten we je wijzen op je recht om te klagen bij de toezichthouder (de Autoriteit Persoonsgegevens) en het recht op inzage van alle persoonlijke informatie die op een moment aan ons is verstrekt.

Beveiliging, aanpassingen en uitschrijving  
bbb diëtetiek neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik en/of verlies tegen te gaan.

Als je vragen hebt over de beveiliging, je gegevens aan wilt passen of jezelf uit onze bestanden wilt laten halen, kun je contact met ons op nemen via info@bbbdietetiek.nl of telefonisch door te bellen met 088-6440000.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van bbb diëtetiek, onderdeel van bbb health boutique B.V..