team diëtisten

team diëtisten

Onze diëtistes zijn enthousiast en bevlogen, op de hoogte van de laatste onderzoeken en trends, hebben een holistische blik en geloven in het maken van een voedingsplan op maat. 


Jennifer Graven

Kristalweg 27 Delft | T: 06 139 744 17 | E: jennifer@bbbdietetiek.nl

Jennifer studeerde in 2015 af als diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast heeft zij haar diploma als Hatha-yogadocent (200hr YRS) behaald. Doordat zij veel verschillende patiënten ziet met allerlei ziektebeelden en hulpvragen kan ze een grote doelgroep adviseren op het gebied van voeding. 

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ Overgewicht en obesitas 
✦ Diabetes Mellitus 
✦ Ondergewicht
✦ Hypertensie en hypercholesterolemie
✦ COPD
✦ Darmklachten (PDS, voedselintoleranties)
✦ Vegetariërs en veganisten 
✦ Voeding tijdens en rondom de zwangerschap
✦ Ayurveda

In haar consulten probeert zij zo goed mogelijk te luisteren naar jouw wensen en doelen, en ervoor te zorgen dat je voldoende handvatten mee krijgt om zelf in de toekomst op een gezonde manier met je voeding en verder te gaan. Ze hanteert een holistische aanpak die rekening houdt met onder andere stressregulatie, wat zorgt voor een compleet leefstijladvies die je gezondheid ondersteund.

'Ik blijf me verbazen over de invloed die het aanpassen van de voeding heeft op de gezondheid van mensen. Stap voor stap kleine - maar blijvende - veranderingen in het voedingspatroon toepassen, zorgt ervoor dat je op de lange termijn een gezonde basis kan ontwikkelen. Hier heb je je hele leven baat bij.’Sherida van Vlijmen
Frederikstraat 12C Den Haag | T: 0634815625 | E: Sherida@bbbhealthboutique.nl

Sherida studeerde in 2017 af als diëtiste aan de Haagse Hogeschool. Daarna heeft zij gelijk de Post- hbo Sportdiëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen afgerond en mag zij zichzelf (sport)diëtiste noemen. 

Door haar lange ervaring in het begeleiden van (top)sporters leert ze jou om lekker, volwaardig en gezond te eten. Hierdoor zal je meer energie ervaren en word je niet alleen fysiek maar ook mentaal fitter!

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ 
Sportvoeding
✦ Verbeteren van sportprestaties
✦ Overgewicht en obesitas 
✦ Diabetes Mellitus type 1 en 2
✦ Ondergewicht
✦ Hypertensie en hypercholesterolemie
✦ COPD
✦ Darmklachten (PDS, voedselintoleranties)
✦ Vegetariërs en veganisten 
✦ Hormonale disbalans

''Tijdens de consulten leer je hoe je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen, zodat je hier de rest van je leven van profiteert en vooral volhoudt.''

 

Bodile Overdevest
Hazenstraat 51 Amsterdam | T: 0621928440 
E: bodile@bbbhealthboutique.nl

Bodile is in 2016 afgestudeerd als dietist aan de Hogeschool van Amsterdam. Na een tijd in verschillende sport- en gezondheidsinstellingen te hebben gewerkt, voelde zij toch nog een missend element. "Jouw voedingskeuzes zijn vaak een gevolg van een achterliggende beweegredenen of oorzaak. Deze wil ik samen met jou ontdekken en hierop jouw (voeding)gewoontes verbeteren, zodat winst kan worden behaald op de lange termijn. Ofwel een duurzame leefstijl kan worden gecreëerd en behouden." In 2018 is Bodile afgestudeerd als Orthomoleculair dietist. Hierdoor heeft zij onder andere ervaring met energieklachten, darmproblemen en hormonale disbalansen. Door een focus te leggen op life-events, persoonlijkheid en een minder duidelijke klachten zoals stemmingswisselingen, energie- of darmproblemen, stellen jullie samen een plan op om jou beste versie van jouzelf te laten voelen. 

Ook kan door middel van een EMB-test (levend bloedanalyse) worden getest waar mogelijk een (energetische) blokkade in jouw lichaam is. Op deze manier kan snel duidelijk worden waar de klachten vandaan komen en kan er nog doelgerichter behandeld worden. Voor meer informatie hierover kan je Bodile mailen. Ze zal je alle aanvullende informatie toesturen. 

Haar voornaamste specialisaties zijn:
✦ EMB-test (bloedtest)
✦ Darmproblematiek
✦ Energieklachten
✦ Hormoondisbalansen 
✦ Overgewicht en obesitas
✦ Ondergewicht
✦ Problemen met voedingsgewoontes
✦ Vegetarische leefstijl
✦ Veganistische leefstijl
✦ Sportvoeding

“Door de oorzaak van jouw klacht of probleem te achterhalen, kunnen we een duurzame leefstijl ontwikkelen die je voor de rest van je leven kunt volhouden. Dit alles met het doel om optimale energie te ervaren en de beste versie van jouzelf te zijn!" Bodile.